Thuis

Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd. certificaten
China Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ontzagwekkend! Het kabelnetwerk is groot om dieren te beschermen, houd ik van het werkelijk!

—— Patrick

Het de deurgordijn van het vliegscherm is mooi na het hangen, buiten houdt insect

—— Ricky Garrett

1 2 3
Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd. Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd. Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd.

1 2 3 4
Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd. Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd. Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd. Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd.

 • lopende band

  Ons netwerk wordt gemaakt allen door techshanden, met de eigenschap van geweven en gelast.

  Al grondstof voor het veroorzaken van de kabelnetwerk van de roestvrij staaldraad wordt ingevoerd uit Zuid-Korea en Japan.Our-het netwerk van de roestvrij staaldraad & draaddoeken met de high-tech machines gebruikend hoogwaardige roestvrij staaldraad. Onze netwerk van de roestvrij staaldraad & draaddoeken worden ook niet beïnvloed door zuren en bovenmatige hitte. Het heeft groot voordeel over het gewone netwerk van de draadkabel:

 • OEM / ODM

  Met de sterkte van R&D en verwerking, is ons team geëngageerd aan onderzoek en vliegt de ontwikkelings goede kwaliteit voor het netwerk van de roestvrij staalkabel, het gordijn van de het schermketting en metaalstof. De cliëntaanbieding de tekeningen en de ideeën aan ons, zal onze techs het volgens de eis van de klant ontwerpen. Kies ons zonder aarzeling.

 • R & D

  Het bedrijf heeft etc. een volledig verkoopsysteem, met inbegrip van onderzoek en ontwikkeling, verkoop, kwaliteitscontrole, naverkoop. De werknemers in elke positie zijn hartstochtelijk en creatief, explosief, en streven actief ernaar om de vereisten van klanten, volledige productontwerp en programmavereisten te vervullen.

   

Contactgegevens
Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd.

Fax: 86-311-83057218

Direct Stuur uw aanvraag naar ons